Menu

Lady Walk

Skeby GF samler igen i år et hold med skønne piger og damer til at gå Ladywalk 2024 i Odense.

Tilmeld dig Ladywalk sammen med Skeby GF. Du får en dejlig aften fyldt med oplevelser, venindetid og skønne minder. Tag din veninde, nabo, kollega eller datter i hånden på den 3, 7 eller 12 km. lange rute i den smukke natur og skab nogle uforglemmelige stunder sammen.

​Ladywalk donerer hvert år til organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark. I 2024 vil Ladywalk støtte Hjerteforeningen, KIU (kræft i underlivet) og OvaCure.

Ved tilmelding senest den 28. april 2024 koster det kr. 185,00 at deltage. I det beløb er inkluderet en t-shirt, rygsæk med lækre goodies samt en dejlig gåtur.

Skeby GF er vært ved en gratis sandwich, så vi kan hygge os lidt inden turen. Vi er klar med tæpperne derude fra k. 17:00.

HUSK at skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse din T-shirt skal have (str. XS - 4XL).

Hvis du tilmelder flere deltagere på en gang, så husk at skrive navne og størrelser ind i feltet også.

Vi glæder os til at se dig i Odense mandag den 27. maj 2024

** Hvis sidste tilmeldingsdato 28.april er overskredet så kan du selv købe en billet på dagen på Dyrskuepladsen i Odense for kr. 235,00. Her er der ikke inkl. en t-shirt og goody bag, men hvis du tilmelder dig her ved Skeby GF  så kan du stadigvæk gå sammen med Skeby holdet og få en gratis sandwich sammen med de andre piger fra lokalområdet **

 

Luk