Menu

Indmeldelse & Udmeldelse

Indmeldelse (via indmeldelsesboksen her til højre).


Betaling/kontingent

Du indmelder dig helt almindeligt på linket her til højre - betaling ved indmeldelse.

Bemærk, at kontingentet for børneholdene opkræves i to rater:
- Første rate betales en halvdel ved indmeldelse.
- Anden rate trækkes sidste halvdel automatisk januar næste år.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden børnekontingent opkræves igen, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til skebygf@gmail.com.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Skeby GF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling på børneholdene?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle børnemedlemmer betaler via abonnementsordning i to rater. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Klippekort 10 klip

Tilbuddet gælder kun for voksne.
Hvis du allerede er tilmeldt et voksenhold så kan du tilkøbe et klippekort og deltage på nogen af de andre fantastiske hold i Gymnastik afdelingen.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på skebygf@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Udmeldelse:

Ønsker du at udmelde dig af Skeby GF så send en mail til skebygf@gmail.com eller tryk på den røde knap, udfyld oplysningerne og send videre.

Luk