Menu

Indmeldelse & Udmeldelse

Indmeldelse (via indmeldelsesboksen her til højre).

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA/Dankort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Bemærk, at kontingentet for børneholdene opkræves i to rater:
- Første rate kr. 375,00 betales ved indmeldelse.
- Anden rate kr. 375,00 trækkes automatisk januar næste år.
Kontingent i alt for sæsonen: kr. 750,00.

Bemærk, at kontingentet for voksenhold opkræves i to rater:

første rate for træningskontingent kr. 725,00. Kampkontingent kr. 875,00 betales ved indmeldelse.

- Anden rate kr. 725,00. træningskontingent og kr. 875,00 kampkontingent trækkes automatisk januar næste år

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på hjemmesiden

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Skeby GF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på skebygf@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Udmeldelse:

Ønsker du at udmelde dig, gør du det på hjemmesiden skebygf.dk 

Tryk på "udmeld dig her" i højre side. En ny side vil åbne, og her trykker man på "jeg har ingen DBU-bruger" markeret med blå skrift. Udfyld oplysningerne, og du vil herefter blive udmeldt. 

Luk